Calendula - Prachtige luxe villa in de levendige stad Blanes

Blanes is een prachtige kustplaats in het zuidelijkste deel van de Costa Brava. Het is een uitstekende vakantiebestemming waar mensen ontspannen en genieten van de Spaanse sfeer. U kunt naar de oude stad lopen of genieten van het klimaat van de Middellandse Zee. Er is voor elk wat wils en je zult je niet vervelen. U zult versteld staan ??van de prachtige kleuren van het zeewater.

Veel sportactiviteiten zoals parasailen en duiken houden je bezig. U kunt ook genieten met uw vrienden of familie tijdens een boottocht. De stad is verdeeld in twee delen, een oude stad en een modern stadscentrum. Het oude stadscentrum heeft terrassen, cafés, clubs, winkels en restaurants. Het platteland van Blanes is ook geweldig om te zien. Het landschap is ruig en bergachtig met rondom prachtige landschappen. Je kunt ook genieten van een jeepsafari voor een fantastische ervaring. Je kunt ook stoppen bij verschillende Spaanse dorpen waar je je onder de plaatselijke bevolking kunt mengen om meer te weten te komen over de Spaanse cultuur.

Blanes is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanaf Barcelona en Gerona. De stad heeft een ontspannen sfeer. Het is een gezinsvriendelijke stad en biedt de beste vakantieplek voor gezinnen. U kunt een luxe villa boeken om een ??geweldige tijd door te brengen met uw familie of vrienden.

Calendula is een prachtige villa en is geschikt voor zeven personen. Er is voldoende ruimte in de villa en het biedt de beste voorzieningen van de klasse voor de bezoekers. De villa is volledig vrijstaand en gelegen in een chique buurt van de levendige stad Blanes. De villa ligt in een rustige straat en er is geen verkeer. U kunt uw auto veilig parkeren op privéterrein.

De prachtige vakantiewoningen liggen dicht bij de villa. Enkele geweldige restaurants, stranden en fantastische plekken om van het nachtleven te genieten, liggen allemaal dicht bij het strand. U kunt ontspannen en genieten van de beste vakanties. De villa bevindt zich boven straatniveau en is te bereiken via een trap.

Op de begane grond is er een woonkamer, een keuken en een badkamer. De keuken is uitgerust met magnetron, koelkast, vaatwasser, etc. U zult merken dat de villa een verzorgde en gezellige sfeer heeft.

De prachtige kleurencombinatie geeft het decor een gezellige uitstraling. De woonkamer is de beste plek om te ontspannen. De villa heeft een centrale verwarming en een gratis internetverbinding. Er zijn vier slaapkamers op de eerste verdieping en een badkamer op de tweede verdieping. Er zijn terrassen buiten de slaapkamers om te genieten van een fantastisch uitzicht. U kunt ook genieten van de zon en ontspannen.

Er is een zwembad dat zich buiten de villa bevindt en waarmee u de hitte van de zomers kunt verslaan. U kunt ook genieten van een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De barbecue geeft u een kans om maaltijden voor uw gezin te bereiden. Het is de beste villa als u de beste vakantie wilt ervaren. Bezoek Blanes en geniet met uw familie en vrienden.


Profitez de vos Villa Blanes et écrivez votre propre itinéraire de voyage en réservant des villas avec piscine privée.

Comments

Popular posts from this blog

The most beautiful and charming Towns in Central Spain

Les meilleures villas de luxe à Tossa de Mar

Où faire du karting à Madrid ?